Waarom een onderhoudscontract? Virussen, computerinbraak, ongewenste reclame, trager worden, vuil en stof: bijna iedere computer heeft er last van. Wie onderhoud doet, voorkomt ongemakken. Wacht u te lang, dan kan er grote schade zijn en kost herstel veel geld. Voorkom problemen door uw computer regelmatig na te laten kijken.

Onderhoudscontract

PC Consult Noordenveld biedt u de mogelijkheid een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud af te sluiten. U kunt kiezen uit drie verschillende onderhoudscontracten. Met contract A heeft u recht op twee service-uren per jaar, met contract B vijf uren en contract C is voor acht service-uren per jaar. Hoe uitgebreider het contract hoe meer korting u krijgt. Deze korting loopt voor het meest uitgebreide pakket op tot 25% op het standaard uurtarief!

Uw voordelen op een rijtje:

  • tussentijdse afspraken mogelijk
  • korting tot 25% op het standaard uurtarief
  • service-uren kunnen over meerdere apparaten worden verdeeld
  • 5% korting op alle aangekochte hard- en software en op de werkuren die buiten de service-uren van het contract vallen.

Waarom de behuizing intern reinigen?

Na langdurig gebruik neemt uw computer, door het aanzuigen van verse lucht door de koelventilatoren, vuil en stof op. Dit vuil kan statische kortsluiting en een verhoging van de interne werktemperatuur veroorzaken. Doordat de koelventilatoren sneller moeten draaien, neemt het lawaai toe en kunnen vreemde storingen en traagheid ontstaan.

Waarom moet uw software up-to-date blijven?

Fabrikanten van hard- en software brengen regelmatig een nieuwe versie van hun product uit. Hierin worden foutjes verholpen en beveiligingslekken gedicht. Om uw computer optimaal te beschermen en vrij te houden van foutmeldingen, is het noodzakelijk uw software regelmatig te updaten.

Waarom moet uw computer periodiek gecontroleerd worden?

Als u de computer regelmatig gebruikt en daarbij op het internet surft en e-mailt, is de kans aanwezig dat uw computer besmet raakt met een virus of met spyware. Dit kan zeer snel gebeuren, zonder dat u het doorheeft. Zo kunnen virussen en spyware informatie van uw computer doorspelen aan derden en kunnen zij advertenties en andere narigheid op uw scherm neerzetten (‘reclame pop-ups’). Met een periodieke controle houdt u de computer vrij van vervelende virussen en spyware.

Niet alleen voor uw computer: ook voor laptop, tablet, mobiel, printer en WiFi

Niet alleen de desktop computer heeft onderhoud nodig. Ook voor laptop, tablet en mobiel geldt dat er regelmatig updates gedaan moeten worden. PC Consult Noordenveld houdt ook die apparatuur graag voor u up-to-date. Steeds vaker zijn er problemen met de internetverbinding of de WiFi. Het bereik is niet goed of de verbinding valt weg. Andere veel voorkomende vragen gaan over de mail die niet goed werkt. U kunt met al deze vragen terecht bij PC Consult Noordenveld. Neem gerust contact op met Ronald Hoiting.

Bekijk het onderhoudscontract particulieren.

Bekijk het onderhoudscontract bedrijven.